Julen 2019

Julfirande eller workshop inför 2020 — vi skräddarsyr vistelsen helt efter era behov.

Julen för de allra flesta handlar om stress, hets och snårig logistik. Så varför inte passa på att smyga in det annars obefintliga lugnet via jobbet. Villa Kungsberga erbjuder en exklusiv hemma-hos-miljö med fokus på kreativitet och reflektion. Så även på julen.

Boka ert julfirande, workshops inför nästa år, eller skäm bort dina medarbetare utan större anledning.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa er perfekta upplevelse — drömjulen på Villa Kungsberga.

En av Våra tusen jular

Kanske börjar besöket med en guidad tur kring Kungsberget. Varma kläder, en promenad och historien om Villa Kungsberga och dess omgivningar. Greta Garbo var bland andra en frekvent besökare i huset — varför då? — undrar du nu.

Tillbaka i huset brinner bastun nere i relaxen. Glögg och tilltugg står redo att avnjutas. Bastun varvas med några dopp i den svalkande utomhuspoolen.

Genom korridoren och uppför trappan, till höger i köket. Här lagas god mat med inspiration av julens smaker. Det klassiska julbordet lägger vi dock åt sidan, och serverar istället ett antal mindre mellanrätter vid bordet. Maten avnjuts tillsammans med väl utvald dryck.

Inför något sött på maten förflyttas ni till soffan och den tända brasan. Kanske är det dags att vässa geniknölarna för ett musik-quiz. Eller avnjuta en whiskyprovning. Eller kanske en dragning av mål och visioner 2020.

Väljer man att stanna över erbjuder vi åtta rum. Ni vaknar då till en fantastisk frukost med smaker från Bjärehalvön.

Hur vill ni fira jul?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att skapa er perfekta upplevelse — drömjulen på Villa Kungsberga.

Vill du veta mer?

Här kan du läsa mer om Huset, Maten och våra Aktiviteter.

Contact / Booking request